Sunday, 11 October 2015

PROGRAM I-MEGA SMK DATO' HAJI MOHD REDZA


PROGRAM I-MEGA SMK DATO' HAJI MOHD REDZA
SEREMBAN NEGERI SEMBILAN



SALAM gais,berjumpa lagi kita,kali ini program i-mega dengan pelajar form 4 smk dato'haji mohd redza.program singkat 2 hari tapi feddback yang solid..hehehe.ok izikan saya bercerita sebentar,manusia setiap hari diberi peluang untuk memilih,pilihan yang ada sama ada pilihan yang baik dan pilihan yang buruk.pilihan mereka tepat,sedang rakan-rakan lain sedang sibuk bercuti hari minggu  dirumah,mereka keluar dari kepompong itu dan mengikuti kem moivasi selama 2 hari.saya yakin dan pasti pasti akan ada perubahan didalam diri pelajar ini.kenapa saya perlu pergi ke kem?kenapa kem motivasi?mesti bosankan?persoalan yang bermain sebelum mereka hadir sudahpun terjawab tatkala tamatnya sesi kami bersama mereka.


ok gamba nie mentee sepanjang program,2 hari jer pon,tapi diorang semua cool,tapi xramai yang suka sukan dan aktiviti luar,tapi lepas aku tayangkan video dan menceritakan pengalaman2 sepanjang ber aktiviti luar,mereka semakin terpikat dan semakin suka beraktiviti luar,sporting dan havoc team nie,eight wolves namenyer.berlainan latar belakang tidak menghalang daripada mereka bersatu padu dalam kumpulan.mase nie amik gamba dengan stail aku la,tutup mulut..diorang sume gelak2..hhahaa..aku peduli aper..janji jam tu nampak..hehehee..show off...




ok 2 gamba nie slot ldk aku,mcam biasa tupai la kan.ader yg ckap game nie dah lapuk..tpi kenapa kita nak fikirkan lapuknya game itu sedangkan kiter ader objektif setiap game yang dijalankan,,..hehehe..tpi serius memang susah nak kawal budak2 nie..hyper sangat..tupai jer pon..hahaha..tpi xpela as long as diorang sume suka dan aku nmpak cikgu pon tergelak2 sambil amik gamba..kire ok la tu kan..hahaha..walaupun ruang yg sedikit terhad tidak mematahkan semgat aku tok wt ldk..hahahaa..kalau aku gelarkan diri aku mera naam joker ok x..hahahaha..aku paling suke sekali bahan orang supaya ader sesuatu yg diorang akan ingat aku..ahahaha..bukan sajer2..dalam hidup ini aku sangat suka bila aku dapat menghiburkan orang lain dengan lawak2 bodoh aku walaupun mereka tidak tahu yang sebenarnya aku pon dalam kesedihan..tpi kalau diorang dah tergelak terbahak2..ok la tu kan..hehehe










ok gambar nie plax gambar terakhir dengan mente2 aku nie..dan yg paling best..diorang ikut care aku amik gamba walaupun diorang xder jam..hahahaa...sampai ader pggil aku cikgu gshock..cikgu adidas,,..hahaha...dan yang apling best..bila ditnya semua pelajar..fasi mana yg mereka paling ingat...of kos..ABG BOTAK..hahahahaha...stail kan


ok2..last pix nie..dari kluang..hahaha...babu g vintage..second watch xsilap..hahahaha..

C U NEXT TIME GAISSSS..
:)

1 comment: